Şoferul școlii din Târşolţ prins băut la volanul microbuzului plin de copii

transport-copii
Şoferul Şcolii de Arte şi Meserii din comuna Târşolţ a fost prins de poliţişti joi, 10 aprilie băut la volan, conducând microbuzul plin de copii. Elevii veneau la Satu Mare în cadrul săptămânii „Şcoala Altfel”.

Microbuzul a fost oprit de poliţişti pe strada Botizului din Satu Mare. În urma testării cu etilotestul aparatul a indicat o concentraţie de 0,20 mg/litru în aerul expirat.

„Avem noroc că urmează o săptămână de vacanţă deoarece trebuie să căutăm alt om. Ne trebuie un şofer care are categoria „D”. Să fiu sincer, eu nu l-am văzut niciodată cu paharul în mână. Mi-a spus că înainte cu o seară s-a întâlnit cu câţiva prieteni şi au băut ceva ţuică. În ziua când a fost oprit în trafic a trebuit să trimitem pe cineva să aducă copiii acasă deoarece şoferul a rămas fără permis”, ne-a declarat primarul comunei Târşolţ, Grigore Pop.

În urma testării cu alcooltestul poliţiştii i-au reţinut bărbatului de 57 de ani permisul de conducere pentru 3 luni şi a fost sancţionat contravenţional cu suma de 382,5 lei ce poate fi plătit în termen de două zile, după care suma se dublează.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.