Se mai poate face profit pe căi cinstite în România? Veți afla participând la Meat & Milk 2014!

Meat-&-Milk

În condițiile unui mediu de afaceri profund afectat de nivelul uriaș de taxare și impozitare, fapt care a condus la exacerbarea evaziunii și a pieței negre, fermierii, procesatorii, dar și cei din retail sau din zonele adiacente sectoarelor românești de carne și lapte, se întreabă în ce mod le va evolua propriul business.

Tocmai de aceea, ședința generală din dimineața zilei de 11 iunie a Expo-Conferinței Meat & Milk 2014 se va desfășura sub genericul ”Plus-valoarea, influențată de relația stat-investitor”, relație de care depinde în bună măsură reașezarea pe un trend ascendent a celor două zone ale agroindustriei României.

Pentru a identifica modalități de eficientizare a binomului stat-investitor, la dezbatere au fost invitați să participe doamna Daciana Sârbu, europarlamentar și domnul Daniel Constantin, Ministru al Agriculturii, domnul Daniel Botănoiu, Secretar de Stat MADR, aceștia urmând să supună atenției ultimele reglementări adoptate la nivel comunitar și național, intrând totodată în dialog cu participanții care, suntem siguri, le vor adresa numeroase întrebări.

În a doua parte a ședinței generale, Banca Comercială Carpatica, Partener Finanțare al evenimentului, își va prezenta oferta de finanțare destinată fermierilor și investitorilor din agroindustrie, iar Sika România va detalia în fața participanților ultimele noutăți aflate în portofoliu, în materie de pardoseli destinate companiilor din industria alimentară.

Ulterior ședinței generale, vor începe cele două workshop-uri dedicate zonelor de carne și lapte. Titlurile acestora, precum și titlurile dezbaterilor, continuă ideea de bază a zilei.

Astfel, workshop-ul Carne din 11 iunie se va derula sub genericul: ”Licența pentru profit: Investiția isteață” și va conține prezentări ale companiilor Gruppo AB, Linde Gas România, Arctic Store și Omnivet Impex, reprezentant Qiagen-Franța.

Dezbaterea acestei sesiuni va purta titlul ”Respectarea cu strictețe a legislației sanitar-veterinare, calea pentru asanarea pieței”, tema fiind sugerată de procesatorii care, în urma evenimentelor acestei primăveri, pun în relație directă proasta calitate a produselor din carne și piața neagră susținută de evazioniști. La dezbatere vor participa: Vladimir Mânăstireanu-Președinte al ANSVSA, Sorin Minea-Președinte Romalimenta și Radu Timiș-Vicepreședinte ARC.

La rândul lor, în condițiile în care, în România, ca investitor trebuie să acționezi după principiul ”Ajută-te singur!”, reprezentanții sectorului de lactate vor participa la workshop-ul cu titlul ”Acceptă noutatea și fii cu un pas înaintea celorlalți”. ”Noutățile” sesiunii vor fi prezentate de companiile BTC Europe GmbH Chemical Distribution și Gruppo AB. În aceeași sesiune, domnul Cristian Popa, expert, va susține comunicarea cu titlul ”Noua Lege a etichetării este tipărită din 2011. Știi cum să o aplici?”

Dezbaterea zilei va analiza ”Calitatea alimentului și încrederea consumatorului în etichetă”. Vor lua cuvântul domnul Marius Alexandru Dunca-Președinte ANPC, Dorin Cojocaru-Președinte APRIL și Cristian Popa dar, ca de fiecare dată, discuțiile vor fi deosebit de aprinse, așteptând intervenții din partea tuturor celor prezenți.

Finalul zilei de 11 iunie va fi rezervat networking-ului de cinci stele, asigurat de Agenția infoALIMENT și Hotel Hilton.

Știind că informația este principalul capital al unui om de afaceri, suntem convinși că prin participarea la Expo-Conferința Meat & Milk 2014 veți contabiliza un ”plus de valoare” cuantificat în noi oportunități, contacte și soluții pentru propriul business.
Înscriere și relații suplimentare la tel:+4021 223 25 21, sau e-mail: office@infogroup.ro.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.