Mircea Govor: Cel care va candida sub acești trei trandafiri va fi candidatul nostru în Colegiul 2

mircea-govor
„Cel care va candida sub această siglă, ai celor trei trandafiri, va fi candidatul partidului nostru în Colegiul 2. Restul sunt poveşti”, a declarat preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Satu Mare, Mircea Govor în cadrul unei conferinţe de presă desfăşurate azi, 11 aprilie.

„Partidul nostru nu este un partid de binefacere. Noi ne promovăm propriile valori. În ultima vreme s-au vehiculat tot felul de poveşti că noi susţinem pe nu ştiu cine. Vedeţi aceşti trei trandafiri? Cel care va candida sub această siglă, va fi candidatul nostru în Colegiul 2. Restul sunt poveşti”, a declarat Govor. Liderul PSD Satu Mare spune că numele candidatului va fi dezvăluit în cursul zilei de luni, 14 aprilie.

Totodată, preşedintele PSD Satu Mare a avut câteva remarci şi la adresa PDL, respectiv PMP pe care le-a categorisit ca fiind „puii lui Băsescu”. „Am văzut că în ultimul timp se agită şi viaţa politică din Satu Mare. Văd că PDL-ul a început să facă pui, şi anume, puii lui Băsescu. Ce se naşte din pisică, şoareci mănâncă. Dar să nu uitaţi un lucru. Aceştia sunt aceiaşi oameni care au tăiat pensiile şi salariile şi care şi-au bătut joc de acest popor. Adică, sunt puii lui Băsescu. În schimb, PSD a avut grijă de oameni, iar măsurile luate de Guvernul Ponta se văd. Salariile şi pensiile cresc ceea ce înseamnă că suntem pe drumul cel bun”, spune Govor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.