Bărbatul care l-a înjunghiat pe consilierul din Medieş, s-a spânzurat

spanzurat
Plin de remuşcări şi speriat că va ajunge în puşcărie, bărbatul care i-a înjunghiat pe cei doi consăteni ai săi şi-a pus capăt zilelor. Acesta a fost găsit spânzurat joi, 10 aprilie într-una din anexele casei sale din Medieş Râturi (comuna Medieşu Aurit).

Vă reamintim că incidentul între cei trei bărbaţi a avut loc marţi, 8 aprilie în zona parcului fotovoltaic din Medieş Vii. Potrivit variantei oficiale date de poliţişti cei trei bărbaţi s-au îmbătat după care, unul dintre aceştia, Petre B., şi-a amintit de un conflict mai vechi şi au început să se certe. La un moment dat Petre B. i-a înjunghiat pe cei doi consăt, unul dintre victime fiind consilierul local Adrian Sălăjan. Acesta a fost ales în 2012 pe listele PNL şi face parte din Consiliul Local Medieşu Aurit.

Victimele au fost transportate cu Ambulanţa la spital. Cele mai grave răni le-a suferit Adrian Sălăjan căruia atacatorul i-a străpuns ficatul şi stomacul acesta fiind internat pe Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Satu Mare. Cea de-a doua victimă a scăpat mai uşor cu o tăietură la nivelul abdomenului.

Cu toate cele afirmate de anchetatori oamenii din Medieş Vii au o altă variantă cu privire la cele întâmplate în ziua de marţi. Sătenii spun că în urmă cu câteva luni cei trei bărbaţi au fost angajaţi ca paznici la o firmă din zonă însă, la un moment dat patronul a renunţat la serviciile acestora. În ziua tragediei administratorul firmei i-a chemat la discuţii doar pe doi dintre ei, pe Adrian Sălăjan şi pe Gheorghe Silaghi, cu intenţia de a-i reangaja. Petre B. aflând despre ce este vorba i-a aşteptat pe cei doi pe drum cu gândul de a se răzbuna pe foştii săi colegi, după care a început cearta. Sătenii spun că atacatorul avea la el o furcă însă Adrian Sălăjan, ghicind intenţiile acestuia a prins unealta, moment în care Petru B. l-a înjunghiat cu un cuţit în zona abdominală. Gheorghe Silaghi a fost şi el tăiat dar a mai avut atâta putere să sune după ajutor la „112”.

Speriat de ceea ce a făcut, Petre B. a fugit de la locul incidentului dar poliţiştii l-au găsit în scurt timp. Pe numele acestuia oamenii legii au deschis un dosar penal urmând să fie cercetat în stare de libertate.

Plin de remuşcări şi speriat că va ajunge la puşcărie, bărbatul s-a spânzurat, fiind găsit de către unul dintre vecinii săi. Petre B. trăia singur. Fiica acestuia locuieşte în Satu Mare iar nevasta îi este plecată la muncă în Italia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.