Sală de sport din bani europeni pentru Colegiul Economic din Satu Mare

sedinta-cl-sm10042014
În cadrul şedinţei extraordinare de azi, 10 aprilie consilierii locali au aprobat proiectul de hotărâre cu privire la amenajarea unei săli de sport pentru Colegiul Economic „Gheorghe Dragoş” din Satu Mare, investiţie ce va fi realizată din fonduri europene. Finanţarea lucrărilor se va face din fonduri nerambursabile, prin Programul Operaţional Regional, municipalitatea având o contribuţie financiară de 2%.

De asemenea, în cadrul aceluiaşi proiect se are în vedere dotarea atelierelor şcolare cu echipamente şi materiale didactice moderne. Valoarea proiectului este de 3,7 milioane lei, din care contribuţia municipiului Satu Mare este de 2%, adică de 66.500 lei.

În raportul de specialitate întocmit de şeful Biroului de Implementare a Proiectelor Europene, Andrea Koncz, se arată că elevii acestei şcoli nu au beneficiat niciodată de o sală de sport, orele de educaţie fizică desfăşurându-se în condiţii improprii.

În prezent Colegiul Economic „Gheorghe Dragoş” are înscrişi un număr de 967 de elevi în 38 de clase, respectiv o clasă de învăţământ profesional.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.