Meci greu pentru Olimpia în acest week-end

olimpia
Olimpia Satu Mare joacă sâmbătă, de la ora 11.00, meciul etapei XXII, fiind ultima partidă de pe teren propriu din sezonul regulat al Ligii a II-a, seria II la fotbal, în compania formației Gloria Bistrița. Putem spune că meciul de la sfârșitul săptămânii va fi un derby pentru play-off.

Fotbaliștii sătmăreni nu vor avea un meci ușor și asta deoarece ambele echipe luptă pentru un loc în play-off. Înfrângerea de la Mioveni le-a pus ceva probleme sătmărenilor în ceea ce privește poziția în clasament. Cu toate că Olimpia se află pe locul 5, trebuie să iasă învingătoare în meciul de pe teren propriu pentru a putea să-și mențină acest loc.

În cazul în care Gloria Bistrița va fi cea care va acumula cele 3 puncte, atunci echipa sătmăreană va pica direct în play-out. De altfel, pentru „galben-albaștrii” este suficient și un egal.

Reamintim că în partida tur, Gloria Bistrița a învins Olimpia cu scorul de 2-1. În această partidă antrenorul Tiberiu Csik nu va putea conta pe căpitanul echipei, Cosmin Iuhas și pe atacantul Alexandru Boștină, cei doi fiind suspendați pentru cumulul de cartonașe galbene.

„Țintim play-off-ul. Sigur, este un meci care pe care, va fi o partidă foarte interesantă și sper ca la final să ne calificăm în play-off. Așteptăm suporterii la stadion pentru că și ei fac parte din proiectul Olimpia”, a declarat antrenorul Olimpiei, Tiberiu Csik.

Olimpia Satu Mare se află pe poziția 5 cu 33 de puncte, iar Gloria Bistrița este ocupanta locului 7 în clasamentul Ligii a II-a cu 31 de puncte.

Și de această dată fotbaliștii sătmăreni invită la stadion cât mai mulți suporteri pentru a fi alături de ei și pentru a-i susține.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.