Consilier PNL din Medieşu Aurit, înjunghiat la beţie de un prieten de pahar

ambulanta
Doi bărbaţi din Medieşu Aurit, Adrian Ioan Sălăjan de 37 de ani, respectiv Gheorghe Sălăjan de 36 de ani au ajuns în stare gravă la spital după ce au fost înjunghiaţi în zona abdomenului. Incidentul a avut loc marţi, 8 aprilie în zona parcului fotovoltaic din Medieş Vii.

Una dintre victime, Adrian Sălăjan, este consilier local din partea PNL în legislativul comunei Medieşu Aurit.

Potrivit medicilor, Adrian Sălăjan este cel care a suferit rănile cele mai grave, fiindu-i străpunse ficatul şi stomacul. În prezent acesta se află pe Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Satu Mare.

Conform anchetatorilor Adrian şi Gheorghe Sălăjan au băut împreună cu agresorul într-o rulotă din parcul fotovoltaic însă la un moment dat cei trei bărbaţi s-au luat la harţă. Cearta a degenerat până ce Petre B., de 45 de ani i-a înţepat pe cei doi prieteni de pahar în zona abdomenului după care a fugit de la faţa locului.

Pentru a cere ajutor, unul dintre victime a sunat la „112”, iar la faţa locului au ajuns în scurt timp poliţiştii dar şi o echipă de la Ambulaţă. Cei doi bărbaţi au fost transportaţi pentru investigaţii la spital.

Deşi a încercat să scape de răspundere Petre B. a fost prins de poliţişti. Pe numele acestuia oamenii legii au deschis un dosar penal. Adrian Sălăjan este domiciliat în Potău (comuna Medieşu Aurit) şi este tatăl a doi copii. În urma scrutinului din 2012 acesta a fost ales consilier local pe listele PNL.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.