Scandal monstru în familia Nistor. Pedofilul şi-a bătut aseară mama

parinti-copil-abuzat
Coşmarul familiei al cărei copil a fost abuzat sexual în vara anului trecut (2013) continuă. Procesul de corupţie sexuală în care Adrian Nistor este acuzat că a abuzat sexual un copil de doar 7 anişori merge cu încetinitorul, răstimp în care pedofilul îşi face pur şi simplu de cap, înjurând şi ameninţând cu moartea tatăl copilaşului. Mai mult decât atât scandalurile şi ţipetele de durere ale mamei lui Nistor provocate de bătăile cu care pedofilul „îi mulţumeşte” femeii care i-a dat viaţă răzbat dincolo de pereţii casei, ducând până la exasperare vecinii.

La termenul de marţi, 8 aprilie instanţa a audiat o tânără cu care Nistor întreţinu-se relaţii sexuale. Femeia le-a mărturisit magistraţilor că Adrian Nistor se droga zilnic şi că era foarte violent, mărturie susţinută şi de fosta soţie a inculpatului. De asemenea, a fost audiat, în calitate de martor şi tatăl copilului agresat. “Am fost audiat în calitate de martor şi astfel am avut posibilitatea să spun cu lux de amănunte tot ce am auzit de la copil peste tot unde acesta a fost audiat”, spune tatăl micuţului. În schimb nu s-a prezentat pentru a fi audiată una dintre martorele din partea inculpatului deşi trebuia adusă cu mandat, însă tânăra nu a fost găsită de către oamenii legii. Audierea acesteia a fost amânată pentru data de 6 mai, până când oamenii legii trebuie să o găsească pe femeie.

Cu toate că acuzele care i se aduc îl pot costa libertatea, pedofilul se pare că nu se astâmpără, având un comportament din ce în ce mai agresiv. “Aseară (marţi seara) pedofilul a făcut un scandal răsunător la domiciliul său cu ţipete din partea bunicii şi mamei acestuia pe care o bătea cerându-i bani, iar la un moment dat Nistor a strigat atât de tare încât vecinii nu au mai suportat şi au sunat la poarta acestuia. Pedofilul a ieşit şi a venit spre poarta unde locuiesc eu şi copilul. I-am zis să meargă din faţa porţii iar acesta a început să adreseze injurii şi ameninţări grave la adresa mea, spunând că mă omoară şi oricum va face puţină puşcărie. Am sunat la 112, cerând ajutorul Poliţiei. Când au auzit că e vorba de Nistor au zis că e clientul fidel al Poliţiei şi că face scandaluri foarte dese în baruri, dar în afară de o banală amendă nu au ce să-i facă. M-am deplasat la Poliţie unde am depus o plângere penală la adresa lui Nistor pentru ameninţări şi jigniri aduse asupra mea”, ne-a declarat tatăl copilului.

Potrivit oamenilor legii în cursul serii de marţi a fost înregistrată o sesizare cu privire la un scandal provocat de Adrian Nistor, acesta fiind amendat cu 500 de lei.

În ceea ce priveşte procesul, următorul termen în acest dosar a fost stabilit pe data de 6 mai.

 

Un Comentariu la "Scandal monstru în familia Nistor. Pedofilul şi-a bătut aseară mama"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.