Principele Nicolae a vizitat mai multe obiective turistice din judeţul Satu Mare

 

Alteta-Sa-Printul-Nicolae2
Alteta-Sa-Printul-Nicolae5 Alteta-Sa-Printul-Nicolae7
Alteţa Sa Regală (ASR) Nicolae, Principe al României şi-a continuat marţi, 8, respectiv azi, 9 aprilie vizita în judeţul Satu Mare. În cursul aceleiaşi zile acesta a avut întâlniri atât cu prefectul Eugeniu Avram cât şi cu preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef.

Marţi programul a început cu o vizită la Turnul Pompierilor de unde principele a putut admira municipiul, reşedinţă de judeţ. În cursul aceleiaşi zile oaspetele regal a vizitat Castelul Karoly din municipiul Carei, cripta familiei Karoly din Căpleni după care s-a deplasat în localitatea Ianculeşti, unde principele a stat de vorbă cu oamenii, s-a bucurat de programul artistic şi a servit plăcinte.

Astăzi, ASR Nicolae a vizitat Palatul Episcopal Romano-Catolic, Biserica Ordotoxă „Adormirea Maicii Domnului” după care a plecat la Negreşti-Oaş pentru a vedea portul şi tradiţiile din Ţara Oaşului. A servit tradiţionalele boace şi pită de mălai, a urmărit spectacolul artistic şi a stat de vorbă cu meşterii populari.

Joi, 10 aprilie, principele va participa la o întâlnire cu mediul de afaceri ce se va desfăşura la Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Satu Mare.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.