Începe campania de dezinsecţie împotriva căpuşelor

Dezinsectie

Potrivit conducerii Primăriei Satu Mare, campania de dezinsecţie din primăvara acestui an se va desfăşura în două etape. Astfel, sâmbătă, 12 aprilie începe campania de dezinsecţie împotriva căpuşelor, acţiune care va dura până în data de 19 aprilie. Cea de-a doua etapă, campania de dezinsecţie împotriva ţânţarilor, se va desfăşura în perioada 5-23 mai.

Prima etapă va începe sâmbătă, 12 aprilie cu dezinsecţia împotriva căpuşelor pe zonele verzi din Grădina Romei, Parcul Liniştii şi Parcul Brânduşa. Dezinsecţia va continua apoi pe digul de pe mal stâng al Someşului (zona Micro 16), parcurile UFO, Lucaciu şi Libertăţii, zona de la Turnul Pompierilor, respectiv pe digul de pe malul stâng al Someşului (zona Micro 17). Până în data de 19 aprilie vor fi acoperite toate spaţiile verzi afectate.

Cea de-a doua etapă constă în dezinsecţia împotriva ţânţarilor care se va desfăşura la sol acoperind zonele verzi din municipiu precum şi prin aviotratament şi se va desfăşura în perioada 5-23 mai. Pentru eficientizarea acţiunii de dezinsecţie generală aceasta se va repeta în perioada 14-31 iulie.

Totodată, va avea loc acţiunea de deratizare care se va desfăşura într-o singură etapă în perioada 2-15 iunie în jurul punctelor gospodăreşti precum şi în zonele infestate de pe strada Ostrovului, Cartierul Soarelui, zona Cubic, etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.