Dr. Laura Bota: „PMP este primul partid politic care şi-a asumat în mod public o candidatură în Colegiul 2”

pmp-satu-mare
„Ştiu că mă aşteaptă o bătălie grea, o competiţie dură dar pe care o aştept cu multă bucurie. Miza acestei competiţii este de a le reda oamenilor încrederea în parlamentarii români. PMP este primul partid politic care şi-a asumat în mod public o candidatură în Colegiul 2. Pe lângă asta am fost desemnată pentru a candida şi pe listele pentru europarlamentare. Aceasta este o recunoaştere a valorii Partidului Mişcarea Populară din Satu Mare”.

Declaraţia îi aparţine liderei PMP Satu Mare, dr. Laura Bota şi a fost făcută în cadrul unei conferinţe de presă desfăşurate azi, 9 aprilie la sediul organizaţiei judeţene a formaţiunii politice. Alături de dr. Laura Bota la întâlnirea cu presa au participat şi consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu, respectiv prim-vicepreşedintele PMP Satu Mare, Nicolae Ciorbă.

În luarea de cuvânt Laura Bota a declarat că formaţiunea politică pe care o reprezintă are organizaţii în toate localităţile din judeţ şi va avea reprezentanţi în secţiile de votare la alegerile europarlamentare. „Partidul Mişcarea Populară îşi va urma proiectul, acela de a obţine un scor din două cifre la europarlamentare şi de a da primul deputat din partea PMP. Campania mea în Colegiul 2 va fi o campanie făcută pentru oameni şi cu oameni. Am intenţia de a strica planurilor domnului Ponta la Satu Mare. Domnul Ponta va avea încă un adversar în Parlamentul României”, a declarat liderul PMP Satu Mare.

Nicolae Ciorbă şi-a declarat deschis susţinerea pentru Laura Bota în ceea ce priveşte alegerile parlamentare parţiale în Colegiul 2. „Rog toţi locuitorii din Colegiul 2 să o voteze pe Laura Bota deoarece sunt convins că ne va reprezenta cu demnitate şi cinste în Parlamentul României”, a subliniat prim-vicepreşedintele PMP Satu Mare.

Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a felicitat organizaţia PMP Satu Mare subliniind faptul că „eu urmăresc toate organizaţiile din ţară şi am văzut că cea din Satu Mare s-a mişcat cel mai bine. Este de-a dreptul remarcabil. Cred că PMP Satu Mare va avea un procent peste media naţională şi se va situa între primele cinci organizaţii din ţară. Am o apreciere deosebită pentru doamna Laura Bota. Este o femeie frumoasă şi vedeţi ce a făcut din această organizaţie”.

4 Comentarii la "Dr. Laura Bota: „PMP este primul partid politic care şi-a asumat în mod public o candidatură în Colegiul 2”"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.