Tinerii social-democraţi au plantat puieţi în cartierul Carpaţi II

psd-satu-mare
Organizaţia de tineret a Partidului Social Democrat au ales ca şi de această dată să se implice în mod activ în protejarea mediului înconjurător. Azi, 8 aprilie, tinerii social-democraţi împreună cu organizaţiile locale a PSD, au plantat mai mulţi puieţi în cartierul Carpaţi II din municipiul Satu Mare.
“Colegii mei, social-democraţi doresc să se implice activ în comunitatea din care fac parte. Avem tineri valoroşi în organizaţia municipală, care înţeleg importanţa implicării în aceste proiecte”, a declarat Ionuţ Bujor, preşedintele Organizaţiei Municipale de tineret a PSD.
“Doresc să mai precizez faptul că, nu este prima dată când noi, tinerii social-democraţi sătmăreni ne angajăm într-un astfel de demers, de-a lungul timpului am mai plantat în repetate rânduri copaci, în diferite zone-cheie din municipiul Satu Mare”, a conchis Ionuţ Bujor.
La acţiune au luat parte, Raul Băbţan, preşedintele TSD Satu Mare, Cristinel Darie, preşedintele organizaţiei locale, alături de mai mulţi membri PSD din cartierul Carpaţi II.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.