Miss Ardeal 2014: Se caută cea mai frumoasă ardeleancă

Miss-Ardeal
Style Media România organizează pe data de 9 mai în Club „Kharma Emotion Couture” din Cluj-Napoca „Miss Ardeal 2014”, un show în cadrul căruia va fi desemnată cea mai frumoasă ardeleancă. 

Vârsta minimă de participare este de 17 ani, iar concurentele care nu au împlinit vârsta majoratului vor primi pe adresa de e-mail formularul pentru acordul tutorelui legal. Totodată, concurentele trebuie să aibă cetăţenie română şi reşedinţa de domiciliu într-una din judeţele: Alba, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Braşov, Cluj, Covasna, Harghita, Hunedoara, Maramureş, Satu Mare, Mureş, Sălaj sau Sibiu.

În cadrul evenimentului concurentele vor avea de trecut de cinci probe, şi anume: „Auto-prezentare”, „Ţinută de zi/casual”, „Cultură generală”, „Ţinută de seară” şi „Întrebare de perspicacitate”. Juriul va acorda premii în categoriile „Miss Ardeal”, „Miss Popularitate” dar şi locurile I, II şi III.

Machiajul, coafatul şi vestimentaţia pentru „Ţinuta de zi” a concurentelor va fi asigurată de organizatori. Contravaloarea transportului revine în sarcina concurentelor însă organizatorii fac tot posibilul să finanţeze 100% cazarea fetelor care vin de la o distanţă mai mare de 100 de kilometri. Ca urmare a parteneriatului dintre organizatori şi o agenţie de modeling, toate concurentele vor avea posibilitatea să lucreze în domeniul modelingului.

Taxa de participare este de 50 de lei, urmând ca organizatorii competiţiei să comunice contul bancar în care trebuie achitaţi banii imediat după completarea formularului de înscriere. Chitanţa aferentă taxei va fi trimisă pe e-mailul specificat la înscriere, iar originalul se va înmâna în seara evenimentului.

Înscrierile se pot face accesând site-ul www.stylemediaromania.ro. Data limită de înscriere este 25 aprilie 2014. Mai multe informaţii cu privire la eveniment se pot obţine pe site-ul mai sus menţionat, trimiţând întrebările la adresa de e-mail: adrian23media@gmail.com sau apelând numărul de telefon 0767 954 835.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.