Vizită regală la Colegiul Naţional „Doamna Stanca” (galerie foto)

principele-nicolae-sm01principele-nicolae-sm02principele-nicolae-sm03 principele-nicolae-sm04principele-nicolae-sm05principele-nicolae-sm06 principele-nicolae-sm07principele-nicolae-sm08 principele-nicolae-sm09 principele-nicolae-sm10 principele-nicolae-sm11 principele-nicolae-sm12principele-nicolae-sm13 principele-nicolae-sm14
Alteţa Sa Regală Nicolae, Principe al României a efectuat azi, 7 aprilie o vizită la Colegiul Naţional „Doamna Stanca” din Satu Mare. Acesta a fost primit în poarta şcolii de directorul colegiului, Anna Maria Maruşca, de către cadre didactice dar şi de câteva eleve îmbrăcate în straie oşeneşti care i-au oferit pâine şi sare.

Apoi, Alteţa Sa a vizitat mai multe săli de clasă şi s-a oprit în biblioteca şcolii unde a participat la o dezbatere alături de un grup de elevi ai colegiului. În cinstea sa, elevii au pregătit şi un scurt moment artistic, mult apreciat de către principe.

În această seară Alteţa Sa Regală va participa, de la ora 18.30 la un concert simfonic la Filarmonica „Dinu Lipatti”. Principele rămâne în judeţul nostru până joi, 10 aprilie, interval în care va vizita mai multe obiective turistice dar va avea o întâlnire şi cu mediul de afaceri din judeţul Satu Mare.

Principele Nicolae are 29 de ani şi este fiul principesei Elena şi nepotul Regelui Mihai I. Acesta a crescut în Anglia, ţară de unde s-a mutat în România în 2012.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.