Beat, fără permis şi în şanţ

masina-sant

Simţindu-se cu musca pe căciulă, un tânăr de 21 de ani din Medieşu Aurit a încercat să scape de poliţiştii care-l urmăreau, însă s-a răsturnat cu maşina în şanţ. În urma accidentului un tânăr de 19 ani, pasager în maşina implicată în evenimentul rutier a suferit câteva leziuni uşoare. Accidentul s-a petrecut duminică, 6 aprilie pe unul dintre drumurile comunale de pe raza localităţii Medieşu Aurit.

Deşi i-au făcut semn să oprească, Gheorghe B. de 21 de ani i-a ignorant pe poliţişi şi mai mult decât atât a accelerat sperând că va scăpa de oamenii legii. Poliţiştii l-au urmărit, dar la un moment dat, din cauza vitezei a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu Opel-ul în şanţul de pe partea stângă a direcţiei de mers.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o concentraţie de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat. I-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, în urma verificărilor efectuate poliţiştii au stabilit că acesta a condus o maşină neînmatriculată şi care avea aplicate plăcuţe cu numere de înmatriculare false şi totodată tânărul nu poseda permis de conducere de nici o categorie. În urma acestei aventuri şoferul s-a ales cu dosar penal.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.