Poliţist mort într-un accident de circulaţie

 

mort2
20140406-202244.jpg

Alexandru Demian, un poliţist de 25 de ani din Ardud şi-a pierdut viaţa într-un accident de circulaţie ce a avut loc azi (6 aprilie) după-amiază în apropierea Aeroportului din Satu Mare. În momentul producerii tragediei, poliţistul conducea o motocicletă marca Honda.
Potrivit anchetatorilor, Demian a intrat în balans şi a pătruns pe contrasens unde a fost lovit în plin de o maşină Seat, condusă de Nicoleta O., de 39 de ani din Satu Mare. În urma impactului poliţistul a decedat. Potrivit unor surse apropiate familiei tânărul şi-a cumpărat motocicleta doar în urmă cu o zi.
Totodată, o fetiţă de 11 ani, pasageră în Seat a fost transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean Satu Mare. Circulaţia pe acel tronson a fost blocată mai bine de o jumătate de oră, cozile întinzându-se pe kilometri întregi. În cele din urmă traficul a fost deviat prin Viile Satu Mare.
Alexandru Demian era agent de poliţie în cadrul Poliţiei oraşului Ardud din 2012. Acesta a absolvit Şcoala de agenţi de poliţie „Septimiu Mureşan” din Cluj-Napoca, fiind foarte apreciat la locul de muncă.

20140406-202727.jpg

20140406-202743.jpg

Un Comentariu la "Poliţist mort într-un accident de circulaţie"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.