Lansare cu fast a candidaturii Laurei Bota pentru alegerile europarlamentare (galerie foto)

pmp-satu-mare-2014-09pmp-satu-mare-2014-01pmp-satu-mare-2014-02 pmp-satu-mare-2014-07 pmp-satu-mare-2014-06 pmp-satu-mare-2014-05 pmp-satu-mare-2014-04 pmp-satu-mare-2014-03pmp-satu-mare-2014-08 pmp-satu-mare-2014-14 pmp-satu-mare-2014-13 pmp-satu-mare-2014-12 pmp-satu-mare-2014-11 pmp-satu-mare-2014-10 pmp-satu-mare-2014-09pmp-satu-mare-2014-15 pmp-satu-mare-2014-21 pmp-satu-mare-2014-20 pmp-satu-mare-2014-19 pmp-satu-mare-2014-18 pmp-satu-mare-2014-17 pmp-satu-mare-2014-16
Într-un cadru festiv şi în prezenţa unor lideri de la nivel naţional ai Partidului Mişcarea Populară (PMP) azi, 6 aprilie a avut loc lansarea candidaturii preşedintelui PMP Satu Mare, dr. Laura Bota la alegerile parţiale din 25 mai pentru Camera Deputaţilor în Colegiul 2, respectiv pentru europarlamentare. Evenimentul s-a desfăşurat la Filarmonica „Dinu Lipatti” cu începere de la ora 17.00.

Printre liderii politici prezenţi la lansarea de azi îi amintim pe europarlamentarul Elena Băsescu, caracterizată de către lidera PMP Satu Mare ca fiind „cea mai curajoasă femeie politician”, deputatul Elena Udrea primind „eticheta” de „cea mai puternică femeie a politicii româneşti”, preşedintele PMP de la nivel naţional, Eugen Tomac, europarlamentarul Cristian Preda, dar şi o parte dintre candidaţii formaţiunii politice pe lista pentru alegerile europarlamentare, respectiv câţiva preşedinţi de organizaţii judeţene.

Invitaţii au fost primiţi cu pâine şi sare după care au intrat în sala de concerte a filarmonicii pe acordurile unei piese antrenante fiind primiţi cu aplauze de către cei prezenţi.
Apoi au urmat luările de cuvânt. Preşedintele PMP, Eugen Tomac a declarat că „Partidul Mişcarea Populară este echipa care ne dă speranţe. Noi urmăm linia politică a preşedintelui Traian Băsescu. Nu am emoţii deoarece cred în destinul acestui partid. Cred că pe 25 mai vom avea prima victorie a PMP. Vrem să luptăm împotriva PSD şi tuturor celor care vor răul României. Vom lupta împreună pentru viitorul acestei ţări”.

În luarea de cuvânt Elena Băsescu a mărturisit că s-a alăturat PMP „deoarece acesta este singurul partid care va continua politica şi reformele tatălui meu. PMP este un partid al tinerilor dinamici. Este un partid pe listele căruia se regăsesc oameni tineri şi foarte valoroşi care au obţinut doctorate neplagiate atât la universităţile din ţară cât şi din străinătate”.
Lidera PMP Satu Mare, dr. Laura Bota a declarat că „sunt decisă să stric planurile domnului Victor Viorel Ponta la Satu Mare. Nu va mai avea niciun soldat care să sprijine nelegiuirile din partid. Totuşi am un regret şi anume că, aceste alegeri nu s-au organizat mai repede pentru a putea vota împotriva accizei la combustibil şi împotriva celor care doresc cu orice preţ jecmănirea românilor. Sunt în echipa care face opoziţie reală. Conduc în Satu Mare o organizaţie activă care luptă împotriva abuzurilor puterii. Sunt un om care vrea să lase ceva în urmă. Cei care mă cunosc ştiu că sunt un om care nu aş putea să stau deoparte. Trebuie să schimbăm imaginea pătată a parlamentarului român şi pentru asta trebuie să fiţi alături de Partidul Mişcarea Populară şi alături de mine. Ce aş mai putea să vă spun? Sunt Laura Bota, mamă, soţie, medic stomatolog şi cred în schimbarea pe care Partidul Mişcarea Populară o poate face pentru noi şi pentru România”.

Deputatul Elena Udrea a felicitat-o pe lidera PMP Satu Mare pentru curajul de a se arunca în bătălia electorală la alegerile parţiale pentru Camera Deputaţilor în Colegiul 2 declarând că „Laura Bota merită votul sătmărenilor şi eu sunt convinsă că le va avea”. Făcând referire la PMP, Udrea a subliniat faptul că „la început, când am venit în Mişcarea Populară mă gândeam că ce bine ar fi să trimitem măcar unul, sau doi candidaţi în Parlamentul European. Dar acum vrem un scor de două cifre. Mişcarea Populară este un partid care va trebui să convingă oamenii să vină alături de noi”.

Radu Cristescu, preşedintele PMP Sălaj i-a atacat în discursul său pe preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef şi pe europarlamentarul Ovidiu Silaghi. „Ne află la Satu Mare, într-un judeţ condus de Adrian Ştef, un preşedinte de Consiliu Judeţean declarat incompatibil de către ANI. Un preşedinte care este cumnatul unui om care, după câte am auzit, va intra foarte curând la închisoare. Este vorba despre Ovidiu Silaghi cel care acum negociază cu Victor Ponta pentru a adera la PSD, sperând că astfel va reuşi să scape de puşcărie”.
În cadrul evenimentului au avut loc şi câteva momente artistice susţinute de Petrică Mureşan şi de Loredana Havrincea.

 

Un Comentariu la "Lansare cu fast a candidaturii Laurei Bota pentru alegerile europarlamentare (galerie foto)"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.