Tatăl a doi copii imobilizat la pat în urma accidentului de muncă de joi

service-auto

Se pare că situația medicală a lui Emil Bratiș, victima accidentului de muncă despre care am scris ieri aici, este cu totul alta decât cea prezentată de purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Satu Mare, Constantin Demian. Nu știm încă dacă e vorba despre lipsă de interes în informarea sătmărenilor sau rea voință dar vom încerca să aflăm și acest lucu pentru dumneavoastră. 

Potrivit celor declarate de Emil Bratiş pentru Sătmăreanul, nenorocirea s-a întâmplat în timp ce repara o maşină. Acesta era suspendată pe o capră metalică şi supraînălţată cu o bucată de lemn. „La un moment dat lemnul a alunecat şi pe mine m-a prins sub maşină. Cum să vă explic? M-a prins cumva îndoit sub maşină. De altfel, am ceva julituri la nivelul umărului şi aşa cum mi-au zis medicii două vertebre tasate. Voi fi imobilizat în corset la pat timp de 90 de zile”, ne-a povestit victima. Bărbatul ne-a declarat că după accident a avut de suportat nişte dureri puternice la nivelul spatelui în zona în care medicii au identificat vertebrele tasate.

Ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) Bratiș a fost supus mai multor investigaţii după care medicii au vrut să-l externeze, negăsindu-i leziuni care să impună internarea în unitatea spitalicească. Durerile însă au persistat, bărbatul acuzând totodată că nu poate sta în picioare motiv pentru care victima a fost trimisă pentru efectuarea unor investigaţii la CT. „Au vrut să mă externeze dar eu le-am zis că nu pot să stau în picioare. Apoi m-au trimis la tomograf unde au descoperit nişte leziuni la coloana vertebrală. Mi-au zis că am două vertebre tasate dar că asta s-a văzut numai la tomograf. Am ajuns cu Ambulanţa la spital în jurul orei 14.20, iar la secţia de Ortopedie la 22.00. În prezent, durerile au mai cedat, acum sunt destul de suportabile”. Bratiș se află și în acest moment în continuare internat în spital.

Accidentul de muncă a avut loc joi la un atelier auto de pe drumul Careiului, aparţinând firmei Ave Impex, societate la care bărbatul de 45 de ani este angajat ca mecanic auto. Emil Bratiş este din satul Decebal (comuna Vetiş) şi are doi copii.

 

2 Comentarii la "Tatăl a doi copii imobilizat la pat în urma accidentului de muncă de joi"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.