Şedinţă cu primarii în vederea organizării alegerilor din 25 mai 2014

sedinta-primari-alegeriue
Pentru scrutinurile programate pe data de 25 mai, alegătorii din Colegiul 2 vor avea două feluri de secţii de votare şi anume, unul pentru alegerile europarlamentare iar al doilea pentru scrutinul parţial pentru Camera Deputaţilor. Instituţia Prefectului a organizat azi, 4 aprilie o şedinţă de instruire cu primarii în vederea pregătirii acestora pentru perioada electorală ce bate la uşă.
În vederea informării primarilor cu privire la atribuţiile ce le revin în cadrul acestui proces electoral, Instituţia Prefectului a organizat azi, 4 aprilie o şedinţă la care pe lângă edili au participat şi membrii Autorităţii Electorale Permanente, respectiv cei ai Biroului Electoral Judeţean. Potrivit prefectului Eugeniu Avram, primarii localităţilor au o serie de atribuţii printre care a amintit: constituirea secţiilor de votare, delimitarea acestora, respectiv întocmirea listelor de alegători.
Colegiul 2 cuprinde jumătatea estică a municipiului Satu Mare dar şi comunele: Apa, Medieşu Aurit, Odoreu, Viile Satu Mare, Păuleşti, Culciu şi Valea Vinului. În acest colegiu sunt aşteptaţi să voteze aproximativ 60.000 de alegători.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.