Aurelia Fedorca a câştigat procesul cu ANI

aurelia-fedorca3
În şedinţa de azi, 4 aprilie, magistraţii Curţii de Apel Oradea i-au dat câştig de cauză primarului oraşului Negreşti-Oaş, Aurelia Fedorca, în procesul cu Agenţia Naţională de Integritate (ANI).

Edilul din Negreşti a atacat în instanţă decizia ANI luată pe data de 13 decembrie 2013, iar în şedinţa de azi, prin hotărârea nr. 62/2014 magistraţii au dispus anularea raportului de evaluare a Agenţiei Naţionale de Integritate dând câştig de cauză primarului din capitala Ţării Oaşului. Potrivit ANI, Aurelia Fedorca s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 29 aprilie-28 iunie 2013, interval în care ar fi deţinut simultan atât funcţia de primar cât şi pe cea de reprezentant al oraşului Negreşti-Oaş în Adunarea Generală a Acţionarilor în cadrul SC Apaserv SA.

Vă reamintim că pe data de 13 decembrie 2013, ANI a declarat incompatibili un număr de 23 de primari din judeţul Satu Mare. Trei dintre aceştia au pierdut până acum procesul împotriva deciziei ANI la Curtea de Apel Oradea. Este vorba despre: Silviu Zetea (Medieşu Aurit), Ioan Bartok Gurzău (Beltiug) şi Mihai Ghetina (Doba).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.