Şi-a lovit fratele cu o bâtă în cap

bataie-par

Un tânăr de 22 de ani a ajuns cu leziuni grave la spital după ce a fost lovit în cap cu o bâtă chiar de către fratele său. Iniţial victima fost transportată la Spitalul Municipal din Carei, iar ulterior medicii au decis trasferarea acestuia la Spitalul Judeţean Satu Mare. Scandalul a avut loc marţi (1 aprilie) seara pe strada Privighetorilor din muncipiul Carei.

Potrivit anchetatorilor, în seara cu pricina un tată împreună cu cei doi fii de 22 şi respectiv 19 ani s-au dus la casa unei rudenii, Coloman B. (unchiul celor doi tineri), unde din cauza unor neînţelegeri mai vechi au început să se îmbrâncească reciproc. Câteva persoane au intervenit ca să-i despartă, dar nu au reuşit. La un moment dat băiatul de 19 ani a vrut să-şi lovească unchiul cu o bâtă, însă acesta a evitat lovitura aplecându-se şi astfel şi-a plesnit fratele în cap.

Victima a fost transportată de urgenţă la Spitalul Municipal Carei, de unde apoi a fost transferat la Spitalul Judeţean Satu Mare pentru a i se acorda îngrijiri medicale. David B., este cercetat în stare de libertate pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.