Mascaţii caută traficanţi de maşini de lux la Satu Mare

mascati
Procurorii DIICOT-Serviciul Teritorial Piteşti, însoţiţi de mascaţi şi jandarmi au efectuat azi (2 aprilie) un număr de 19 percheziţii domiciliare pe raza a cinci judeţe printre care şi în Satu Mare. Din reţeaua vizată de anchetatori fac parte 34 de persoane. Potrivit unor surse judiciare printre cei vizaţi se află şi un bărbat din Satu Mare.
Procurorii susţin că maşinile de lux provin din Italia şi că au fost introduse în România în baza unor documente falsificate şi cu seriile de caroserie modificate, iar apoi vândute mult sub preţul real al pieţei. O parte dintre maşini erau furate iar altele au fost închiriate şi ulterior vândute cu ajutorul unor complici. Anchetatorii susţin că membrii grupării au comercializat nu mai puţin de 31 de maşini de lux, la un preţ total de 1 milion de euro.
Din informaţiile pe care le deţinem la această oră, au fost emise 24 mandate de aducere. Cele 24 de persoane învinuite de procurori, printre care şi un sătmărean au fost duse la DIICOT Piteşti, pentru audieri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.