Dorel Coica răspunde criticilor aduse de Fogel și de Butka

Dr.-Dorel-Coica
În cadrul unei conferinţe de presă desfăşurate azi, 2 aprilie primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica a ţinut să-i răspundă consilierului UDMR, Vasile Fogel care la şedinţa de săptămâna trecută a Consiliului Local a criticat modul în care s-au efectuat unele lucrări pe raza oraşului. Printre altele, Fogel a fost nemulţumit de lucrările de amenajare a unei parcări de pe B-dul Cloşca, opinie exprimată de către acesta în şedinţa de Consiliu Local.

„Domnului Fogel îi promit că dacă timp de două săptămâni în loc de apă tare va bea apă plată, şi e într-o stare normală îl voi propune să facă parte din toate comisiile de recepţie ale lucrărilor din municipiu. Dar numai în condiţiile în care îmi demonstrează că două săptămâni bea numai apă plată”, a declarat primarul.

Edilul a făcut referire şi la sesizarea prezentată de consilierul UDMR Gergo Butka, care a transmis nemulţumirea unui sătmărean cu privire la praful din oraş. „Vreau să le transmit celor care sunt nemulţumiţi de praf că în prezent în municipiu sunt deschise peste 30 de şantiere în care se lucrează simultan. Se lucrează pe foarte multe paliere aşa că este inevitabil să avem câteva inconveniente. Avem multe proiecte iar la finalizarea acestora toate spaţiile vor arăta într-un mod civilizat”, spune edilul municipiului Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.