Volei: Universitatea Cluj-CSM ADEP Satu Mare 3-0

csm-adep-volei
Voleibalistele de la CSM-ADEP Satu Mare au pierdut luni, 31 martie cea de-a doua partidă din cadrul play-off-ului Diviziei A2, Seria Vest în faţa echipei Universitatea Cluj, cu scorul de 3 la 0. Scorul pe seturi a fost de 25-13, 25-14, respectiv 25 la 16 în favoarea „studentelor” de la Universitatea Cluj.

După victoria obţinută în primul meci în faţa bănăţencelor de la Caransebeş, echipa antrenată de Adrian Pricop este ca şi calificată în turneul de promovare în Divizia A1, în ciuda înfrângerii suferite în faţa Universităţii Cluj.

Şi asta deoarece luni, bănăţencele au catalogat a doua nereuşită în meciul jucat în compania CSU Medicina II Târgu Mureş, partidă în care Banatul Caransebeş a pierdut cu scorul de 3 la 0. Ca urmare, în urma celor două înfrângeri, echipa din Caransebeş a ieşit din cursă. Pe de altă parte, CSU Medicina I Târgu Mureş evoluează în Divizia A1 la volei şi ca urmare, a doua echipă a mureşencelor nu are drept de promovare în prima ligă.

În cea de-a treia partidă a play-off-ului, CSM-ADEP Satu Mare va întâlni azi, 1 aprilie CSU Medicina II Târgu Mureş, meci în care, prin prisma rezultatelor din sezonul regulat, când fetele lui Adrian Pricop s-au impus în ambele jocuri, sătmărencele sunt favoritele întâlnirii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.