Un angajat al restaurantului Lotus a furat 860 de lei din casă

catuse

După ce a furat banii din casă dar şi unitatea centrală a sistemului de supraveghere din restaurantul unde lucrase, un tânăr de 21 de ani, Bogdan O., a încercat să-şi ascundă fapta şi să inducă în eroare anchetatorii înşcenându-şi mârşăvia. Cu toate acestea poliţiştii au descoperit o serie de indicii care au dus la demascarea făptaşului.

Potrivit informaţiilor pe care le deţinem, tânărul era angajatul (până luni, 31 martie) Restaurantului “Lotus” de pe Drumul Careiului din Satu Mare, de unde în cursul nopţii de duminică, 30 spre luni, 31 martie a furat 860 de lei dar şi unitatea centrală a sistemului de supraveghere. Mai mult decât atât, pe parcursul anchetei oamenii legii au stabilit că tânărul nu este la primul furt deoarece într-o altă zi a mai sustras alţi 340 de lei din casa restaurantului.

Ca şi cum el ar fi fost cel care a descoperit furtul, tânărul a sunat luni dimineaţă la Poliţie sesizând cele întâmplate. Acesta le-a povestit oamenilor legii că în cursul nopţii de duminică spre luni persoane necunoscute au intrat pe uşa din spate al restaurantului de unde au furat 860 de lei dar şi unitatea centrală a sistemului de supraveghere.

Deşi povestea părea destul de credibilă, anchetatorii au demascat planurile tânărului, stabilind împrejurările în care au fost furaţi banii şi aparatura. Potrivit poliţiştilor, duminică seara când tânărul a ieşit de la serviciu a luat din casă suma de 600 lei, apoi înainte de plecare a lăsat deschisă uşa de la intrarea din spate pentru ca în timpul nopţii să revină şi să fure alţi 260 lei dar şi unitatea centrală a sistemului de supraveghere pentru a nu putea fi depistat cu ajutorul camerelor de luat vederi, iar dimineaţa a sesizat poliţiştii despre faptul că banii au fost sustraşi de persoane necunoscute. Prejudiciul cauzat de acesta este de aproximativ 1.200 lei, întrucât diferenţa a furat-o într-o altă zi în cursul lunii martie.

Chiar dacă a încercat să inducă în eroare anchetatorii, tânărul nu a scăpat de vigilenţa acestora. iar acum este cercetat în stare de libertate pentru furt calificat, cercetările continuă în cauză pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a acestuia.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.