Petre Mureşan: „De la 1 aprilie, Ponta şi Antonescu te lovesc în plin!”

petre-muresan2
În cadrul unei conferinţe de presă susţinute azi, 1 aprilie la sediul Organizaţiei Judeţene a PDL Satu Mare, preşedintele democrat-liberal Petre Mureşan a criticat măsura introducerii accizei la combustibil. Potrivit liderului PDL Satu Mare, în urma luării acestei măsuri va fi afectat atât mediul economic cât şi fiecare cetăţean în parte.

„Acciza va lovi puternic în mediul economic şi aşa vitregit de către guvernanţi. Cei care fac transport internaţional nu vor mai alimenta la staţiile din România. E foarte grav. De 1 aprilie, Ponta şi Antonescu te lovesc în plin!”, a declarat liderul PDL Satu Mare.

Potrivit celor declarate de Mureşan, introducerea accizei va duce şi la scumpirea alimentelor dar şi a transportului şi a rechizitelor şcolare. „Prin decizia lui Ponta şi Antonescu avem de astăzi benzină şi motorină mai scumpă decât la Berlin şi Viena. Ponta şi Antonescu vă servesc combustibil la preţuri nemţeşti pe salarii româneşti”, a declarat Petre Mureşan.

Preşedintele PDL Satu Mare a anunţat că începând de azi, formaţiunea politică pe care o reprezintă începe „o campanie de conştientizare a sătmărenilor cu privire la urmările introducerii acestei accize”. Astfel, azi în jurul orei 14.00, în faţa sediului Organizaţiei Judeţene a PDL Satu Mare, doi membrii democrat-liberali împărţeau fluturaşi trecătorilor, acţiune ce face parte din cadrul campaniei anunţate de Petre Mureşan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.