„Caravana Culturii Sătmărene” poposeşte în această săptămână la Negreşti-Oaş

Caravana
După seria de evenimente culturale desfăşurate săptămâna trecută în oraşul Ardud, luni, 31 martie „Caravana Culturii Sătmărene” s-a mutat în capitala Ţării Oaşului cu un program deosebit de bogat.
Astfel, în cursul zilei de ieri (luni) Muzeul Ţării Oaşului a găzduit un eveniment cultural deosebit în cadrul căruia a fost prezentat albumul fotografic „Poveşti din Sătmar. Oameni, locuri, sentimente”.
În continuare vă prezentăm programul manifestărilor organizate la Negreşti-Oaş în cursul acestei săptămâni:
Marţi, 1 aprilie:
– de la ora 11.00, la Liceul Teoretic Negreşti-Oaş, Centrul Județean pentru Promovarea și Conservarea Culturii Tradiționale prezintă: “Personalităţi ale Ţării Oaşului: dr. ing. Ioan Chiorean-Oaş. Audiţii muzicale muzică oşenească veche”
Miercuri, 2 aprilie:
– de la ora 11.00, la Şcoala Gimnazială nr. 3, actorii Teatrului de Nord din Satu Mare prezintă piesa “Jack şi vrejul de fasole”
Joi, 3 aprilie:
– de la ora 13.00, în Sala de festivități de la Liceul Tehnologic “Ioniță G. Andron”, Şcoala de Arte din Satu Mare prezintă spectacolul de muzică uşoară şi folclor “Primăvara artelor”
Vineri, 4 aprilie:
– de la ora 11.00, la Grădinița nr. 1, Biblioteca Județeană Satu prezintă “Povești din Templul cunoașterii”, prezentare în powerpoint și activități interactive.
– de la ora 12.00, la Grădinița nr. 2, Biblioteca Orășenească Negrești-Oaș va prezenta un material despre “Uniunea europeană: istorie, principii, valori și simboluri”
Duminică, 6 aprilie:
– de la ora 16.00, în sala de festivități a Protopopiatului Ortodox Român Oaș, Filarmonica “Dinu Lipatti” va susține un concert intitulat “Muzica în bisericile judeţului Satu Mare”.
„Caravana Culturii Sătmărene” este organizată de Consiliul Judeţean împreună cu instituţiile de cultură din judeţ şi cu primăriile incluse în acest proiect.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.