A plonjat cu maşina direct în Someş

Somes

Dorind să-şi arate îndemânarea în ceea ce priveşte şofatul, un tânăr de 24 de ani a ajuns cu maşina direct în Someş. Din fericire atât şoferul cât şi cei doi pasageri aflaţi în maşină au scăpat nevătămaţi din această aventură.

De fapt, accidentul a avut loc sâmbătă (29 martie) seara, în jurul orei 22.30 pe raza localităţii Cărăşeu, însă maşina a fost descoperită doar duminică, 30 martie, deoarece nici şoferul şi nici pasagerii nu au anunţat la Poliţie cele întâmplate. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, Camelia Cosma ne-a declarat că maşina a fost descoperită duminică de un echipaj de poliţie care patrula în zonă. Potrivit anchetatorilor tânărul se deplasa cu maşina (un Mazda) pe un drum aflat pe malul Someşului însă la un moment dat, din cauza vitezei, a pierdut controlul volanului şi a ajuns cu autoturismul în râu.

În urma verificărilor efectuate de oamenii legii s-a stabilit că tânărul nu are permis de conducere de nici o categorie, iar maşina pe care a condus-o nu este înmatriculată. La momentul producerii accidentului în maşină se mai aflau Florica F., de 24 de ani şi Sandor S. de 40 de ani, din fericire toţi trei au scăpat fără nici o zgârietură din această aventură.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.