Xena din Micula a băgat un bărbat în spital

BataieUn bărbat de 39 de ani din Micula, Vasile Z. a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost bătut … de o femeie. În urma investigaţiilor medicale efectuate a rezultat că bărbatul a suferit o fractură craniană, motiv pentru care medicii au decis internarea sa în spital.

Bărbatul agresat a fost trasportat vineri (28 martie) seara cu ambulanţa la spital plin de sâge şi leziuni la nivelul capului şi feţei. Având în vedere natura leziunilor şi gravitatea acestora medicii de la Ambulanţă au sunat la Poliţie pentru a anunţa cazul.

Potrivit oamenilor legii scandalul a izbucnit în urma unor conflicte mai vechi. Aflaţi în stare de ebrietate cei doi s-au luat la ceartă iar apoi la bătaie. La un moment dat Iuliana B., de 40 de ani a pus mâna pe o piatră şi a început să-l lovească pe bărbat în zona capului şi feţei. Văzând starea gravă a victimei, sătenii au sunat după o ambulanţă. Bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean Satu Mare iar în urma investigaţiilor efectuate a reieşit faptul că acesta suferise o fractură craniană, motiv pentru care medicii au decis internarea sa în spital.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs incidentul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.