Medalie de aur pentru Vasile Fuşle jr. la „Hungarian Open Masters Judo Championships”

vasile-fusle
Judoka sătmărean Vasile Fuşle jr. (de la CSM Satu Mare) a cucerit medalia de aur, la categoria de 81 kg în cadrul „Hungarian Open Masters Judo Championships”, competiţie ce s-a desfăşurat în perioada 29-30 martie, în Budapesta (Ungaria). Turneul din capitala Ungariei a ajuns în acest an la a XVI-a ediţie.
De altfel, Fușle a fost singurul sportiv din delegaţia României medaliat cu aur în cadrul acestui turneu. „Am avut trei meciuri şi le-am câştigat pe toate înainte de limită prin ippon. Finala a fost cea mai dificilă, deoarece şi adversarul meu a învins în toate meciurile prin ippon până să ajungă în finală, dar am reuşit să mă mobilizez şi să-l înving. Am fost asistat de colegul meu Pelcz Attila, de la CS Unio, care a fost accidentat şi nu a putut lua startul la această competiţie”, a declarat judoka sătmărean. Vasile Fuşle jr. este antrenat de Marian Halas de la CSM Satu Mare.
La turneul de la Budapesta au participat peste 300 de sportivi din 18 ţări. Următoarea competiţie va fi peste două săptămâni în Slovacia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.