Olimpia – CSM Râmnicu Vâlcea 2-1

olimpia-satu-mare

Olimpia Satu Mare a disputat sâmbătă, pe teren propriu, meciul etapei a XIX-a a Ligii a II-a, Seria II la fotbal, în compania formației CSM Râmnicu Vâlcea, echipă pe care a învins-o cu scorul de 2-1 în fața a peste 3.000 de suporteri.

„Galben-albaștrii” au făcut o primă repriză frumoasă pe care au dominat-o în totalitate. Iuhas, Bujor și Roghină au fost primii care au încercat să înscrie în primele minute ale partidei, dar șutul lor a trimis balonul peste poartă.

Nici o problemă însă, în minutul 14 Gavrilescu a bătut o lovitură de corner, Iuhas a preluat cu capul și a înscris primul gol al partidei. Oaspeții au executat o lovitură liberă periculoasă, dar nu au reușit să înscrie, iar gazdele au intrat la pauză în avantaj, scor 1-0.

A venit timpul celei de-a doua reprize, de această dată sătmărenii au lăsat jocul ceva mai moale, dar asta nu i-a împiedicat să înscrie și cel de-al doilea gol, același Iuhas, aceiași fază de gol, doar că de această dată lovitura de corner a fost executată de Bujor.

Echipa din Zăvoi a început să atace, dar de fiecare dată Anca a respins balonul, asta până în minutul 87 când Da’Silva i-a centrat la Deaconescu care a mai redus din diferență. Scorul final al partidei a fost 2-1, iar Olimpia a obținut cele trei puncte puse în joc.

Olimpia va juca următorul meci, sâmbătă, 5 aprilie în deplasare la CS Mioveni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.