Aproape 7.000 de cereri de sprijin pe suprafaţă depuse la APIA de fermierii sătmăreni

gabriel-les
Potrivit conducerii Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Satu Mare, în perioada 3-27 martie au fost depuse un număr de 6.914 cereri, aferente unei suprafeţe totale de 53.377 de hectare.

Reamintim că APIA a lansat la data de 3 martie Campania de primire a cererilor de plată pentru schemele/măsurile de sprijin pe suprafaţă pentru anul în curs (2014). Pentru a beneficia de acest sprijin financiar fermierii trebuie să depună la centrele APIA, în intervalul 3 martie-15 mai, o singură cerere de plată. Pentru depunerea cererilor după data de 15 mai, se vor aplica penalităţi de 1% pentru fiecare zi lucrătoare de întârziere. După data de 10 iunie 2014 cererea de sprijin nu mai este admisă la calcul.

Conducerea APIA invită fermierii care nu au mai beneficiat de această schemă de sprijin să depună cererile la centrul judeţean sau local la care sunt arondaţi, iar actualii fermieri beneficiari să depună documentele conform invitaţiei primite sau a programării afişate la centrele APIA.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.