Trecerea la ora de vară „afectează” şi casele de marcat

secret-data2
Agenţii economici trebuie sa ia masurile necesare pentru reglarea orei la casele de marcat. Acest lucru se poate face doar de catre unităţile de service autorizate. Măsura se impune odată cu trecerea la ora oficială de vară (în noaptea de sâmbătă, 29 spre duminică, 30 martie).

Potrivit specialiştilor de la Secret Data, cel mai mare reseller de case de marcat din judeţul Satu Mare, printre informatiile oblicatorii ce trebuie sa apara pe bonul fiscal sunt si data şi ora. Astfel că, odată cu trecerea la ora de vară, se impune modificarea orei caselor de marcat. Această reglare a orei se poate face însă doar de către unităţile de service autorizate în acest sens. Specialiştii de la Secret Data spun că modificarea orei se face gratuit pentru clienţii cu contract de service şi în schimbul unui preţ rezonabil pentru restul agenţilor economici.

Pentru a nu întâmpina neplăceri, reglarea orei la casele de marcat trebuie făcute până cel târziu săptămâna viitoare luni. Una dintre firmele de profil, Secret Data, ai căror specialişti sunt autorizaţi pentru a efectua astfel de operaţii îşi are sediul pe strada Avram Iancu nr. 17, vis-a-vis de Direcţia de Sănătate Publică din Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.