Gergo Butka: „municipiul Satu Mare este mai prăfuit decât oricând”

butka-udmr
Consilierul UDMR, Gergo Butka consideră că „municipiul Satu Mare este mai prăfuit decât oricând”, şi asta după ce a dat citire unei reclamaţii înaintate de un sătmărean cu privire la starea deplorabilă a unor locaţii din oraş. În luarea de cuvânt viceprimarul Marcela Papici i-a dat dreptate consilierului Butka spunând că „vă dau dreptate. Şi mie mi se pare că este un oraş prăfuit”.

În luarea de cuvânt Butka a dat citire unor semnale trase de un sătmărean nemulţumit de starea în care se află Pasajul „Corneliu Coposu” din Centrul Nou al municipiului, pe care semnatarul documentului îl consideră ca fiind „într-o stare deplorabilă”. În alt aspect semanalat a fost cel cu privire la stadiul lucrărilor executate la trotuarul de pe strada Bariţiu. De asemenea, sătmăreanul atrage atenţia că tavanul de sub gangul de Romtelecom din Centrul Nou este într-o stare jalnică „şi riscă să le cadă în cap trecătorilor”. Un alt aspect semnalat este cel cu privire la praful din oraş. „Este păcat ca un oraş atât de frumos să fie atât de plin de praf”, spune Butka.

În replica sa Papici a declarat că va transmite cele semnalate primarului Dorel Coica, după care a adăugat că „şi mie mi se pare că este un oraş prăfuit”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.