Adrian Albu supărat pe primarul Dorel Coica

adrian-albu
Supărat pentru că a fost scos din Comisia de evaluare a ofertelor în vederea concesionării unor parcele în Zona Industrială Sud al municipiului Satu Mare consilierul liberal, Adrian Albu şi-a vărsat azi în cadrul ședinței de Consiliu Local nemulţumirea pe primarul Dorel Coica.

„Vreau doar să-i mulţumim domnului primar că pe mine şi pe colega mea Marcela Papici ne-a scos din această comisie. Înainte, din acest gen de comisii au făcut parte consilieri din fiecare comisie a Consiliului Local. Noi nu ţinem să facem parte din această comisie, probabil că nici nu am avea timp. Totuşi, am ţinut să-i mulţumim domnului primar şi să îi dorim mult succes. Poate cineva de acolo de lângă domnul Ponta i-a spus să ne scoată de acolo, trăgând astfel un semnal pe care noi oricum am ştiut-o, şi anume, că nu mai e nevoie de noi”, a declarat Albu, făcând referire la calitatea sa şi a viceprimarului de membrii ai PNL.

Luând cuvântul consilierul democrat-liberal Cosmin Raţiu a subliniat faptul că „domnul primar exclude şi include pe cine doreşte dumnealui, probabil în funcţie de starea în care se trezeşte dimineaţa”.

În cele din urmă proiectul de hotărâre a fost aprobat de către consilieri, e drept însă, cu şase abţineri, printre care şi cea a consilierului liberal Adrian Albu.

Din noua comisie de evaluare fac parte viceprimarul Radu Roca, doi reprezentanţi ai municipiului Satu Mare Mihaela Faur, respectiv Bianca Laura Mustea, un reprezentant al Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice (AJFP) şi consilierii locali: Florin Iura (PSD), Maskulik Csaba (UDMR) şi Dumitru Fanea (PSD). Ca membrii supleanţi au fost desemnaţi consilierii locali Manuela Rogoz (PSD), Valeriu Bancea (PNL) şi Magyar Lorand (UDMR); reprezentanţii municipiului Satu Mare Angela Varga, respectiv Doina Ziman şi un reprezentant din partea AJFP.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.