Olimpia a venit cu trei puncte de la Oradea

olimpia-satu-mare

Olimpia Satu Mare a disputat miercuri, în deplasare la Oradea, meciul etapei a XIX-a a Ligii a II-a la fotbal, în compania formației locale FC Bihor. Sătmărenii au învins echipa gazdă cu scorul de 1-0 și astfel, se află din nou pe poziția de play-off, mai exact pe poziția a 6-a cu 28 de puncte.

„Galben-albaștrii” au controlat întreg jocul. În minutul 19, Olimpia a înscris pe contraatac, dar golul a fost anulat pe motiv de offside. Din minutul 35 echipa gazdă a jucat în zece oameni și asta deoarece Haș a fost eliminat pentru cumulul de cartonașe galbene. La pauză scorul a rămas neschimbat 0-0.

Nici în partea a doua a jocului, elevii antrenorilor Tiberiu Csik și Mircea Bolba nu s-au lăsat dominați, iar în minutul 61, Gavrilescu i-a centrat balonul lui Bălău, iar acesta din 5 metri a înscris golul care a adus Olimpiei cele trei puncte puse în joc.

Singura ocazie a gazdelor a fost în minutul 71 când Bic a încercat să restabilească egalitatea, dar Anca nu s-a lăsat păcălit. Deși sătmărenii au avut numeroase ocazii în acest mitan secund, tabela a indicat la final scorul de 0-1.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.