Începe play-off-ul pentru voleibalistele de la CSM-ADEP Satu Mare

volei-csm-satumare17
Turul al doilea din cadrul play-off-ul Diviziei A2, Seria Vest la volei feminin se va desfăşura în perioada 29-31 martie la Cluj-Napoca. Echipele clasate pe primele două locuri în Seriile Est şi Vest, îşi vor câştiga dreptul de a lupta la începutul lunii mai pentru promovarea în Divizia A1.

În urma rezultatelor obţinute în campionat, CSM-ADEP Satu Mare s-a calificat direct în turul al doilea unde va întâlni echipele Banatul Caransebeş, CSU Medicina Târgu Mureş şi formaţia oraşului gazdă, Universitatea Cluj. Echipele clasate pe primele două locuri în cele două turnee (Seria Est şi Seria Vest, în total patru echipe) vor obţine dreptul de a participa la turneul de promovare în Divizia A1, programat în perioada 2-4 mai. Gazda turneului final va fi stabilită de către Federaţia Română de Volei, pe data de 15 aprilie. Primele două clasate vor obţine promovarea în Divizia A1.

Vă reamintim că în clasamentul final al Seriei Vest la volei feminin, CSM-ADEP Satu Mare se poziţionează pe locul II, cu 22 de puncte. Primul loc este ocupat de Universitatea Cluj, echipă care a acumulat 30 de puncte în campionat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.