În acest an compania „Continental” va angaja în România 1.000 de persoane

continental
Concernul german de componente auto, „Continental”, intenţionează să angajeze în acest an în România aproape 1.000 de persoane. Noii angajaţi vor avea posibilitatea să aleagă locaţia unde doresc să lucreze, adică: Timişoara, Iaşi, Sibiu, Braşov, Nădab (Arad) sau Carei (ContiTech Fluid Automotive România SRL Carei, judeţul Satu Mare).

Compania caută ingineri software, hardware sau mecanic, electricieni, tehnicieni, operatori de linie sau mecanici de întreţinere. Procesul de recrutare va fi simplificat utilizând o nouă bază de date – IBM Kenexa, ce poate fi accesată la următorul link: www.romania.careers-continental.com. În baza unui cont de utilizator, candidaţii pot depune aplicaţia lor pe poziţiile disponibile, pot urmări în orice moment statusul procesului de selecţie dar şi istoricul comunicării lor cu compania „Continental”.

Concernul german se află printre cei mai importanţi furnizori pentru industria auto la nivel mondial. Prin produsele sale din domeniul sistemelor de frânare, al sistemelor şi componentelor de propulsie şi de rulare, soluţii infotainment, sisteme electronice pentru autovehicule, anvelope şi produse tehnice din elastomeri, compania îşi aduce contribuţia la siguranţa în trafic. În prezent, compania germană are aproximativ 178.000 de angajaţi în 49 de ţări, dintre care peste 13.000 în România.

Până la sfârşitul anului 2013, compania a investit peste 830 de milioane de euro în activităţile din România. „Continental” deţine şapte unităţi de producţie şi trei centre de cercetare şi de dezvoltare în Timişoara, Sibiu, Carei, Nădab, Braşov şi Iaşi. De asemenea, este partener al unui joint-venture în Slatina şi al unui centru de distribuţie al anvelopelor pentru Europa de Est, în Săcălaz.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.