Candidatul UDMR, Vincze Lorant, în vizită la Satu Mare

Vincze-Lorant
Candidatul UDMR la europarlamentare, Vincze Lorant efectuează azi, 25 martie o vizită la Satu Mare pentru a discuta cu cetăţenii despre problemele cu care aceştia se confruntă. În cursul acestei dimineţi, Vincze a susţinut şi o conferinţă de presă la sediul Organizaţiei Judeţene a UDMR Satu Mare în cadrul căreia a vorbit despre obiectivele pe care le va urma în cazul în care va fi ales europarlamentar. La întâlnirea cu presa a participat şi preşedintele executiv al Organizaţiei Judeţene a UDMR Satu Mare, Nagy Szabolcs.

„Sunt într-o vizită de precampanie pentru a vedea problemele cu care se confruntă sătmărenii. În cursul acestei zile voi avea o întâlnire şi cu reprezentanţii bisericilor după care se va organiza un forum cu privire la formele de autonomie, la care aşteptăm cât mai mulţi cetăţeni. De la Satu Mare, mâine (26 martie) mă voi deplasa în Bihor, apoi în judeţul Sălaj”, a declarat candidatul la europarlamentare.

Vincze Lorant ocupă poziţia a III-a pe lista candidaţilor UDMR la alegerile europarlamentare din 25 mai 2014. Acesta a declarat că, în cazul în care va fi ales ca europarlamentar va avea ca principale obiective protecţia minorităţilor dar se va implica şi în ceea ce priveşte elaborarea politicilor agricole şi în cele care privesc dezvoltarea rurală, domeniul infrastructurii dar şi cel al turismului.

Vincze Lorant a lucrat timp de 16 ani în presă, atât în cadrul radioului public cât şi la ziare de limbă maghiară. Din 2009 este asistentul parlamentar la Bruxelles al eurodeputatului UDMR, Iuliu Vinkler.

 

Un Comentariu la "Candidatul UDMR, Vincze Lorant, în vizită la Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.