Bronz pentru echipa de judoka seniori a CSM Satu Mare la Campionatele Naţionale de la Cluj

judo3judo5judo4judo2judo1
Echipa de judo seniori a CSM Satu Mare s-a întors cu medalia de bronz de la Campionatele Naţionale organizate duminică, 23 martie în Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca. Performanţa obţinută este cu atât mai importantă cu cât aceasta este prima medalie la seniori cucerită de echipa de judo a CSM Satu Mare.

La Campionatele Naţionale de la Cluj-Napoca, au participat 11 echipe masculine şi opt feminine de la cele mai puternice cluburi din ţară. Deşi au pierdut confruntarea cu judoka de la CS Politehnica Iaşi (scor 2-3), sportivii pregătiţi de Marian Halas şi Vasile Fuşle senior, au accelerat în recalificări, sătmărenii reuşind să învingă echipele CSM Cluj (5-0), respectiv CS Miercurea Ciuc (5-0). Pentru medalia de bronz judoka sătmăreni s-au luptat în finala mică cu sportivii de la CSM Ploieşti-Steaua, pe care i-au învins cu scorul de 5 la 0.

„Am trecut printr-o tragere la sorţi puţin nefericită, având în vedere că am ajuns în aceeaşi grupă cu CS Politehnica Iaşi, una dintre favoritele la titlu. Am pierdut la limită meciul cu cei de la Iaşi dar în rest am avut o evoluţie bună. În recalificări am învins echipele CSM Cluj şi CS Miercurea Ciuc iar în finala mică ne-am luptat cu sportivii de la CSM Ploieşti-Steaua pe care i-am învins cu scorul de 5 la 0. Consider că fiind prima participare, am obţinut un rezultat destul de bun”, ne-a declarat antrenorul Marian Halas.

Astfel, în urma evoluţiei din cadrul Campionatelor Naţionale de la Cluj, judoka seniori de la CSM Satu Mare s-au clasat pe treapta a III-a a podiumului, împreună cu cei de la CSM Liberty Oradea A. Locul I a fost ocupat de echipa CS Politehnica Iaşi, urmată pe locul II de CSM Liberty Oradea B.

Din echipa sătmăreană au făcut parte următorii sportivi: Amado Lazea (73 kg), Remus Lazea (66 kg), Marian Halas (81 kg), Florin Fuşle (81 kg), Cristian Bodârlău (90 kg), Vasile Fuşle jr. (90 kg) şi Cirjenic Miklos (+90 de kg).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.