Adrian Ştef: „în toată această perioadă au scăpat doar cei ce nu contează, sau sunt prieteni cu Băsescu”

adrian-stef
„Dosarul în care sunt verificat a fost deschis încă în octombrie 2012. Aşa cum s-a putut constata, în toată această perioadă au scăpat doar cei ce nu contează, sau sunt prieteni cu Băsescu. Eu nu sunt prieten cu Băsescu”. Declaraţia îi aparţine preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Satu Mare, Adrian Ştef şi a fost făcută în cadrul unei conferinţe de presă susţinute azi, 24 martie, referitor la faptul că vineri, 21 martie, Agenţia Naţională de Integritate (ANI) l-a declarat incompatibil.

„Eu am mai trecut printr-o verificare şi în 2009 şi am câştigat acel proces cu ANI deoarece s-a demonstrat că eu am ieşit în timp util de la firma SC Ştef & CO SRL. Verificări s-au făcut şi legat de persoana fizică autorizată însă activitatea mea în acest sens a fost suspendată în 2007, înainte de a deveni vicepreşedinte. Repet, în această perioadă nu au scăpat de verificări doar cei care sunt prieteni cu Băsescu. Ei, eu nu sunt prietenul lui Băsescu”, a declarat Ştef.

Vă reamintim că, Adrian Ştef a fost declarat incompatibil de ANI vineri, 21 martie. Potrivit ANI, în perioada când a fost vicepreşedinte al CJ (2008-2012), Adrian Ştef a deţinut şi funcţia de administrator al SC Stef & CO SRL (21 iunie 2008-21 aprilie 2009) dar şi calitatea de comerciant persoană fizică în cadul “Ştef Mihai Adrian persoană fizică autorizată” (21 iunie 2008-18 iunie 2012). Totodată, potrivit ANI, în perioada 18 iunie 2012-30 mai 2013, actualul preşedinte al CJ a deţinut atât funcţia de şef al CJ cât şi calitatea de comerciant persoană fizică în cadrul “Ştef Mihai Adrian PFA”.

 

Un Comentariu la "Adrian Ştef: „în toată această perioadă au scăpat doar cei ce nu contează, sau sunt prieteni cu Băsescu”"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.