Democrat-liberalii sătmăreni la mitingul anti-USL de la Cluj

mitingpdl-cluj1
mitingpdl-cluj2mitingpdl-cluj3

“Cel mai puternic protest impotriva guvernarii USL a avut loc sambata la Cluj, in inima Ardealului . Cei peste 20 000 de participanti au demonstrat impotriva jafului, a incompetentei, a imunitatii alesilor. S-a strigat la Cluj impotriva celei mai corupte si ticaloase guvernari de dupa 1989, guvernarea Ponta.

Echipa PDL Satu Mare, formata din peste 8oo de delegati a avut frumoasa surpriza de a fi sustinuta in aceasta actiune de numerosi simpatizanti, satmareni fara carnet de partid, manati doar de responsabilitate civica si patriotism. Multumim acestora ca si-au sacrificat timp si resurse materiale pentru a participa alaturi de o echipa tanara, energica si care creste constant. Multumim , de asemenea, vechilor prieteni care revin alaturi de PDL, singurul partid de opozitie, care n-a facut si nu face rabat de la valorile crestin democrate si de la principiile liberalismului autentic, indiferent ca se afla la putere sau in opozitie.

Din delegatia satmareana au facut parte Petre Muresan, presedinte PDL Satu Mare, Claudiu Ardelean, Adrian Cozma, dr. Cosmin Ratiu, Sorin Ghilea, care alaturi de PDL-isti din toata tara prezenti la Cluj, au scandat impotriva USL-ului, incurajati de la tribuna oficiala de prezenta deputatului de Oas, Andreea Paul, a candidatuluil la Presedentie Catalin Predoiu si de prestatia deosebita a candidatilor PDL pentru Parlamentul european, adevarati lideri de opinie care isi demonstreaza zi de zi prin conduita si profesionalism, responsabilitatea fata de destinul si viitorul Romaniei. PDL e din ce in ce mai puternic pentru ca are curaj, decenta si determinare!

Multumim satmarenilor curajosi care s-au alaturat noua in aceasta actiune , multumim romanilor harnici si onesti, celor care cred in noi si in puterea lor de a schimba Romania, furata si jefuita de USL si de clica lui Ponta, Antonescu, si Voiculescu!

Haideti sa ne luam tara din mana hotilor si a puscariabililor si s-o dam copiilor nostri curata si prospera! Pentru ca in inima Ardealului am demonstrat ca suntem mai uniti si mai motivati ca oricand, Clujul a fost sambata portocaliu, iar Romania, din nou increzatoare !

Conducerea PDL Satu Mare”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.