„Ziua Mondială a Apei”, marcată şi la Satu Mare

apaserv-sm
SC Apaserv SA Satu Mare a marcat azi, 21 martie „Ziua Mondială a Apei”, eveniment ce s-a desfăşurat cu începere de la ora 10.00, în faţa magazinului „Someşul”.
La eveniment au participat primarul municipiului Satu Mare, dr. Dorel Coica, deputatul UDMR, Kereskenyi Gabor, directorul SC Apaserv SA, Dan Stegerean, directorul executiv al Agenţiei pentru Protecţia Mediului (APM) Satu Mare, Elisabeta Bekessy, dar şi angajaţi ai Apaserv şi APM.
În luarea de cuvânt Dan Stegerean a declarat că „SC Apaserv SA este o companie care îşi face treaba cu profesionalism. Furnizăm apă de calitate şi încercăm să ne dezvoltăm activitatea şi să dovedim că angajaţii noştri sunt profesionişti”.
Dorel Coica a felicitat conducerea şi angajaţii Apaserv, subliniind faptul că „este vorba despre o companie deosebită care se extinde şi în alte judeţe şi alte ţări, primul pas este către Republica Moldova. Îi asigur pe sătmăreni că nu vom duce niciodată lipsă de acest element atât de important, deoarece Satu Mare are rezerve importante de apă prin grija celor de la Apaserv. Această companie este a municipiului Satu Mare, iar municipiul trebuie să aibă grijă de ea. Apaserv este prinţesa Consiliului Local şi a Primăriei Satu Mare”, a declarat Coica.
Cu ocazia „Zilei Mondiale a Apei” în „groapa” din faţa magazinului „Someşul” au fost amplasate standuri cu pliante şi broşuri informative cu privire la activitatea SC Apaserv SA.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.