Petre Mureşan îl critică pe fostul ministru al Transporturilor, Ovidiu Silaghi

pdl-satu-mare
Preşedintele Organizaţiei Judeţene a PDL Satu Mare, Petre Mureşan a criticat în cadrul unei conferinţe de presă desfăşurate azi, 21 martie activitatea Guvernului USL dar şi pe cel al fostului ministru al Transporturilor, Ovidiu Silaghi. La întâlnirea cu presa au participat şi deputatul PDL, Andreea Paul, respectiv viceprimarul comunei Călineşti-Oaş, Dinu Birtoc.

În luarea de cuvânt Mureşan a amintit de promisiunea făcută de fostul ministru al Transporturilor, europarlamentarul Ovidiu Silaghi cu privire la construirea şoselei de centură a municipiului Satu Mare. „O serie de promisiuni făcute de fostul ministru al Transporturilor, fostul deputat în Colegiul 2, actualul eurodeputat şi viitorul nu ştiu ce, au rămas vorbe goale. Îmi amintec că în 2012 a promis că în acest an sătmărenii se vor putea plimba pe şoseaua de centură a oraşului. Eu nu am auzit să fie aşa ceva, sau poate a fost inaugurat şi nu am aflat eu?”, se întreabă Mureşan.

Liderul PDL a fost destul de critic la adresa liberalilor care, în opinia sa „trebuie să le explice sătmărenilor, de ce să îi mai voteze, în condiţiile în care nu au realizat ce au promis. Eu cred că voturile liberalilor se vor îndrepta către PDL, sigurul partid de dreapta adevărat”.

Deputatul Andreea Paul a trecut în revistă câteva dintre iniţiativele legislative pe care le-a iniţiat în vederea sprijinirii mediului de afaceri. De asemenea, parlamentarul sătmărean a făcut o comparaţie între salariile şi pensiile medii ale sătmărenilor, comparativ cu cele ale celorlalţi români. În ceea ce priveşte economia judeţului Satu Mare, parlamentarul democrat-liberal spune că „în 2013, un număr de 460 de firme din judeţul Satu Mare au intrat în insolvenţă, cu 20% mai multe decât în 2012. Totodată, cifra de afaceri în judeţ a scăzut anul trecut cu 1,2%, deşi evoluţia la nivel naţional a fost pozitivă. La noi în judeţ nu există viziune economică şi nici facilităţi cu adevărat atractive pentru investitori”, spune deputatul PDL.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.