Petre Mureşan: „Dezbaterea despre economia judeţului a fost o mascaradă, o mare porcărie”

petre-muresan
În cadrul unei conferinţe de presă desfăşurate azi, 21 martie la sediul PDL Satu Mare, preşedintele Organizaţiei Judeţene a formaţiunii politice, Petre Mureşan a catalogat dezbaterea cu privire la economia judeţului ca fiind „o mascaradă, o mare porcărie, fiind de fapt campanie electorală pentru europarlamentare”.

„Ceea ce s-a întâmplat ieri (joi, 20 martie) la marea dezbatere intitulată „Economia sătmăreană – perspective pozitive” a fost o mare porcărie. Se vede că a început campania electorală. A venit doamna isterică Maria Grapini să ne dea nouă lecţii şi să se laude cu marile realizări ale Guvernului Ponta, şi a USL. Dar distinsa doamna Grapini a uitat să ne spună despre zecile de taxe şi impozite noi apărute. A fost o adevărată mascaradă. Am fost nevoiţi să ascultăm vreo oră şi jumătate, o oră şi 40 de minute oficialităţile, iar pe noi, cei care reprezentăm mediul de afaceri ne-au ascultat doar 12 minute. Halal dezbatere publică, halal economia judeţului Satu Mare. Aşa ştiu ei să facă politică”, a declarat Mureşan.

De asemenea, liderul PDL a făcut câteva comparaţii între nivelul impozitelor din România şi cele din Bulgaria. „Pe când în Bulgaria impozitul pe profit este de 10%, la noi ajunge la 16%. La vecinii bulgari se reduce gazul cu 4,5%, iar la noi, de la 1 aprilie, creşte cu 2% la consumatori, iar pentru mediul de afaceri cu 4,5%. De asemenea, USL a promis reducerea TVA pentru activităţile de turism, dar nu s-a mai întâmplat nimic în acest sens”, spune preşedintele PDL Satu Mare.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.