Michael Mureşan arestat preventiv pentru 30 de zile

michael-muresan
Magistraţii Curţii de Apel Oradea au dispus în această seară (21 martie) arestarea preventivă pentru 30 de zile a afaceristului sătmărean Michael (Power) Mureşan. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, joi (20 martie) seara.
În acelaşi dosar au fost trimişi în arest preventiv şi fostul vicepreşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP), Cătălin Dumitru şi fiul acestuia Alexandru Cătălin Dumitru Rădulescu.
Apărătorii lui Michael Mureşan au declarat în faţa instanţei că clientul lor este nevinovat iar probele aflate la dosar sunt neconcludente.
Vă reamintim că Michael Mureşan este acuzat de faptul că a dat mită 1 milion de euro fostului vicepreşedinte al ANRP, pentru a obţine o despăgubire de 5,2 milioane de euro pentru un teren din Satu Mare, a cărui drepturi litiginoase le-a cumpărat. Totodată, mai este acuzat că ar fi dat mită omului de afaceri sătmărean Daniel Bran (276.000 euro) şi lui Nicolae Dragoş (170.000 euro) pentru a intermedia legătura cu fostul vicepreşedinte al ANRP.

2 Comentarii la "Michael Mureşan arestat preventiv pentru 30 de zile"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.