„Cauzele spirituale şi emoţionale ale bolilor”

chackre
Care sunt cauzele reale ale bolilor? Cum să ne vindecăm? Cum trebuie să ne raportăm la noi, la ceilalţi şi mai ales în faţa divinităţii? Sunt doar câteva dintre întrebările la care veţi găsi răspunsurile participând la cursul intitulat „Cauzele spirituale şi emoţionale ale bolilor”, ce va fi susţinut la Satu Mare atât sâmbătă, 22, cât şi duminică, 23 martie de către terapeutul Alina Niţă.

Cursurile se vor desfăşura la Centrul Social „Sfântul Paul” de pe strada Luko Bela din Satu Mare. În ceea ce priveşte orarul şedinţelor, sâmbătă cursul va începe la ora 11.00, iar duminică de la ora 09.00. Taxa de participare este de 120 de lei.

În timpul celor 5 ore de curs participanţii vor înţelege „mecanismele” care se fac vinovate de producerea bolilor. Unii dau vina pe karma pentru a explica natura unor boli, însă terapeutul Alina Niţă susţine că apariţia bolilor se datorează şi propriilor noastre greşeli, iar rostul acestora este de a ne deschide ochii şi de a ne scoate din ignoranţă.

Înscrieri, informaţii şi detalii cu privire la acest curs se pot obţine apelând numărul de telefon 0742194374. Cei care nu au reuşit să se înscrie la cursul de sâmbătă, sunt aşteptaţi la şedinţa de duminică. Înscrierile se pot face la acelaşi număr de telefon.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.