Mircea Govor: “2014 este anul în care tineretul social-democrat este cel mai numeros şi cel mai harnic”

intalnire-tineri-psd-0

În ultimul an, la Organizaţia Judeteana de Tineret s-au înscris peste 1.000 de persoane cu vârsta până în 35 ani. Tinerii social-democraţi din toate organizaţiile comunale, orăşeneşti şi municipale s-au reunit sâmbătă (15 martie) seara la un restaurant din municipiul Satu Mare pentru a sărbători noii membrii.

La întâlnirea nonformală au participat: preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Satu Mare, Mircea Govor, preşedintele executiv, dr. Dorel Coica, prim-vicepreşedintele Organizaţiei Municipale a PSD Satu Mare, dr. Radu Roca, preşedintele Organizaţiei Judeţene de Femei, dr. Paula Mare, preşedintele Organizaţiei Municipale de Femei, Manuela Rogoz, preşedintele Organizaţiei Judeţene de Tineret, Raul Băbţan, preşedintele Organizaţiei Municipale de Tineret, Ionuţ-Antonio Bujor şi candidatul social-democrat pentru Colegiul 2 Camera Deputaţilor, consilierul judeţean Ciprian Ardelean. În calitate de invitat de la nivel naţional, la reuniune a participat directorul general adjunct al Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe (ANL), Sorin Martin Vereş.

Mircea Govor a declarat că este extrem de mândru de Organizaţiei Judeţeană de Tineret a PSD, care se află în acest moment în cel mai prolific momentul al său din ultimele două decenii. TSD a adus în rândurile sale nu mai puţin de o mie de noi membrii, transformându-se în cea mai puternică organizaţie politică de tineret din judeţ.

“Organizaţia Judeţeană de Tineret a PSD este o familie mai numeroasă şi mai harnică. Chiar de aceea am ales să le sărbătorim pe colegele noastre mai tinere. Adevărul este că puţini se pot mândri cu Organizaţia de Tineret ca şi a noastră, pentru că au venit în jurul nostru circa o mie de tineri. Urmează să le dăm carnetele în cel mai scurt timp, o vom face într-un mod organizat şi festiv, sper să fie o sărbătoare a tineretului social-democrat. Eu pun un accent special pe tinerii noştri pentru că din 1990 încoace pot să spun cu mândrie că 2014 este anul în care tineretul social-democrat este cel mai numeros şi cel mai harnic şi vă asigur că va fi şi câştigător, iar timpul va demonstra că tinerii contează foarte mult. Bineînţeles, îmbinând tinereţea cu experienţa noastră, a seniorilor. Doresc să le transmit tuturor locuitorilor judeţului Satu Mare că noi facem tot posibilul ca ei să fie mulţumiţi de munca noastră, de efortul nostru de zi cu zi”, a declarat Mircea Govor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.