Membrii şi simpatizanţi a PMP Satu Mare la mitingul din Bucureşti

pmpsm1pmpsm2pmpsm3
“Organizaţia PMP Satu Mare a participat ieri 15.03.2014 alături de alţi 10.000 de oameni la cel mai mare miting al opoziţiei de stradă menit să demaşte demagogia, minciuna, corupţia guvernului condus de plagiatorul mitoman Victor Viorel Pinochio-Ponta.

Alături de colegii mei din toată ţara am protestat împotriva a încă o ticăloşie cu care cel mai corupt şi slab guvern din istoria postdecembrista a României, doreşte să ne împovareze.
Acest protest a fost organizat de Partidul Mişcarea Populară în Capitală, în Piața George Enescu, împotriva accizei suplimentare la carburanţi şi a creşterii generale a preţurilor.
Manifestanţii, în cea mai mare parte tineri simpatizanţi ai PMP, au venit cu steaguri tricolore, cu steaguri ale Uniunii Europene şi cu drapele ale PMP. Mulţi dintre ei au afişat pancarte pe care se puteau citi mesaje împotriva Guvernului şi a accizei: “Ponta te arde cu pompa!”, “Victor Ponta – plătit din banii noştri să ne golească buzunarele”, “Taxa Victor Viorel te arde la portofel”, “Românii cotizează, baronii încasează” – precum şi mesaje despre parteneriatul cu şeful statului: “Traian Băsescu, alături de Mişcarea Populară”.
Pe scenă au urcat circa 30 de reprezentanţi ai Mişcării Populare – lideri naţionali ai partidului printre care şi presedintele PMP Satu Mare Laura BOTA, reprezentanţi din Parlamentul României, din Parlamentul European şi din teritoriu, precum şi primari care s-au înscris recent în Fundaţia Mişcarea Populară.

Adunarea Partidului Mișcarea Populară s-a încheiat cu un marș al celor prezenți către sediul Guvernului, unde s-au scandat sloganuri împotriva accizei şi pentru demisia lui Victor Ponta.

Mitingul de sâmbătă a reprezentat cel mai important punct al campaniei intitulate “Ponta te arde cu pompa!” organizată de PMP începând cu a doua parte a lunii februarie în toată țara. În cadrul campaniei au fost distribuiți fluturași informativi despre efectele negative ale intenției guvernului Ponta de a majora acciza la carburanți, dar a avut loc și o acțiune de strângere de semnături contra acestei noi taxe. Peste 300.000 de români au semnat împotriva acczei printre ei aflându-se și președintele Traian Băsescu.

Secretar regional PMP
Preşedinte PMP Satu Mare
Dr. Laura Diana BOTA”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.