Dr. Laura Bota, dorită pe lista PMP pentru europarlamentare

laura-bota
Preşedintele Partidului Mişcarea Populară (PMP) Satu Mare, dr. Laura Bota se află în primele zece locuri în opţiunile membrilor PMP la europarlamentarele din 25 mai. Ordinea candidaţilor pe listă încă nu este definitivă având în vedere că europarlamentarii în funcţie vor primi locuri eligibile şi lista va trece ulterior printr-un proces de validare în cadrul Colegiului Executiv Naţional al partidului.

Florin Popescu, Toader Paleologu, Cristian Petrescu, Gabriel Berca şi Theodor Baconschi ocupă primele locuri pe lista PMP pentru alegerile europarlamentare. Pe lângă cei menţionaţi se mai regăsesc fosta şefă a Federaţiei Române de Tenis, Ruxandra Dragomir, Gelu Vişan, deputaţii Florin Secară şi Valerian Vreme dar şi preşedintele PMP Satu Mare, dr. Laura Bota.

Fiecare organizaţie judeţeană a propus săptămâna trecută câte un nume pentru lista de europarlamentare, care au fost apoi trimise în teritoriu pentru a fi votate de simpli membrii ai partidului. Candidaţii propuşi au primit un punctaj variind între 1 şi 43, stabilindu-se astfel ordinea de pe listă. Rezultatele acestui vot vor fi supuse atenţiei Colegiului Executiv Naţional al PMP, for care va lua o decizie finală în ceea ce priveşte ordinea finală a candidaţilor pe listă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.